Informatie kopen studieboeken via onze site

Op deze pagina staat hoe je studieboeken kunt kopen via onze site. Voor specifieke vragen kan je ook onze uitgebreide f.a.q. pagina raadplegen.

Hoe kan ik tweedehands studieboeken kopen?

Zoek daarvoor eerste de titels die je nodig hebt. Nadat je gezocht hebt zie je direct de resultaten. Klik vervolgens op het betreffende boek en bekijk welke aanbieders er zijn. Maak een keus uit één van de aanbieders door op zijn of haar naam te klikken. Vervolgens voeg je de boeken die je van de verkoper wilt kopen eenvoudig toe aan het winkelmandje.

De bestelling afronden kan door veilig per iDeal te betalen. Na de betaling ontvang je een bevestiging per e-mail en verzoeken we de koper de bestelling naar je te versturen.

Wat betaal ik aan verzendkosten?

Je betaalt een vast bedrag van € 3 aan verzendkosten per bestelling, per verkoper. Ook wanneer je van één verkoper meerdere boeken koopt, betaal je dus het vaste bedrag. Het is dan ook het voordeligst om meerdere boeken bij dezelfde verkoper te bestellen.

Wanneer krijg ik mijn bestelling toegestuurd?

De verkoper krijgt een bevestiging van jouw bestelling, met daarbij je adres en het verzoek om binnen drie dagen te versturen. De verkoper dient de verzending via de website te bevestigen. Zodra dit gedaan is laten we je weten dat de zending onderweg is.

Als je de studieboeken in goede orde ontvangen hebt is het aan jou om akkoord te geven op de bestelling. Na jouw akkoord betalen we de verkoper uit.

Kan een bestelling ook geannuleerd worden?

Het kan gebeuren dat een verkoper één of meerdere van de boeken uit jouw bestelling toch niet meer heeft. Dat is geen probleem. Hij of zij geeft dat dan aan via de site aan dat de bestelling, of een deel daarvan, niet leverbaar is. De leverbare boeken krijg je wel toegestuurd.

Wanneer een of meerdere titels niet leverbaar zijn, krijg je het aankoopbedrag binnen een paar dagen automatisch teruggestort op je rekening. Als de verkoper de levering van alle boeken uit je bestelling annuleert, krijg je ook de verzendkosten terug.

Kan ik een bestelling ook retour sturen?

Dat kan zeker. Na inloggen zie in jouw account de details van al je bestellingen. Daar kan je per bestelling aangeven en bevestigen welke boeken je retour wilt sturen. Het is wel belangrijk dat je dit doet voordat je akkoord geeft op een bestelling en sowieso binnen 14 dagen. Daarna is het aanmaken van een retour niet meer mogelijk namelijk.

Na het aanmaken van een retour krijg je automatisch per e-mail verdere instructies toegestuurd.

Betaal ik nog iets aan jullie?

We rekenen een koopbijdrage van €1,99 per boek. Hiermee kunnen we de site onderhouden en zorgen voor voldoende aanbod tweedehands studieboeken.

---

Nog vragen waarvan je het antwoord niet op deze pagina vond? Check de f.a.q. pagina voor een totaaloverzicht.