Verkoper en op vakantie? Stel de vakantiemelding in!

Gepubliceerd op: vrijdag 4 augustus 2017

Ga je op vakantie en heb je studieboeken te koop staan? Vergeet dan niet eerst op onze website jouw vakantiemelding in te stellen! Zo voorkom je dat jouw boeken verkocht worden terwijl je niet in staat bent om ze op tijd te verzenden.

Hoe stel je de vakantiemelding in?
Het instellen van de vakantiemelding is eenvoudig en zo gedaan. Volg daarvoor de volgende stappen:

  • Login op deze pagina
  • Nadat je bent ingelogd kom je op je overzichtspagina, klik daar op ‘vakantiemelding
  • Geef op die pagina wanneer je op vakantie bent


Plan het niet te krap

Geef bij het opgeven van je vakantieperiode niet de exacte datum van vertrek op. Beter is het om iets ruimer te plannen. Stel je vertrekt op zaterdag en je hebt vrijdag geen tijd meer, in dat geval is het verstandig om bijvoorbeeld donderdag op te geven als startdatum van je vakantie. Dan weet je zeker dat je niet alsnog vrijdag laat een bestelling ontvangt die verzonden dient te worden.

Hoeveel tijd heb ik eigenlijk om een bestelling te versturen?
Normaal gesproken heb je na een bestelling drie dagen de tijd deze te verzenden. Na die tijd sturen we je een reminder. Wanneer de verzendbevestiging ook dan uitblijft annuleren we de koop. De koper krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Vraag iemand anders
Uiteraard kan je ook aan iemand anders vragen om de bestelling af te handelen en op de bus te doen. Bijvoorbeeld je huisgenoot die op dat moment niet op vakantie is, of schakel een goede vriend of vriend in.