Alle voordelen

Leuk dat je onze gloednieuwe site bezoekt. Onderstaand alle voordelen die we jou als student te bieden hebben. Maak er gebruik van, het studentenleven is al duur genoeg!

Koop met korting tot 60%

Studieboeken lenen zich uitsteken voor hergebruik. Bovendien loopt de besparing al snel op. Afhankelijk van de opleiding ben je tot 75 procent voordeliger uit dan in de winkel. Stel dat jouw complete boekenpakket € 400,- kost, bespaar je met tweedehands kopen maximaal € 240 Kun je leuke dingen mee doen!

Grootste aanbod in Nederland

Via onze site is het grootste aanbod aan 2hands studieboeken vindbaar. Ieder jaar plaatsen nog meer studenten hun aanbod op onze site. Daarnaast laten we ook zien of de boeken die je zoekt ergens anders voordelig te koop zijn. Zo zie je ook of bijvoorbeeld Bookmatch de titels die je zoek goedkoop aanbieden.   

Alle opleidingen voor MBO, HBO en universiteit

We richten ons specifiek op studenten afkomstig van het MBO, HBO en de universiteit. Daarbij maakt het niet uit welke opleiding je volgt. Voor iedere richting zijn er boeken vindbaar.

90 procent voor jou bij verkoop

Bij de verkoop van jouw studieboeken is 90 procent van de opbrengst voor jou. De 10 procent die we als verkoopkosten rekenen bij verkoop is lager dan gemiddeld bij vergelijkbare sites. Zo profiteer jij er het meest van!

Snel en makkelijk

Ook jouw tijd is schaars. Het plaatsen van jouw aanbod of het contact opnemen met verkopers is snel en gemakkelijk. Daarnaast kun je het met hetzelfde gemak op je pc, tablet of smartphone onze site gebruiken.

Snel naar:

Goedkope studieboeken?

Koop tweedehands studieboeken en bespaar tot 65 procent.

Zoek direct

Studieboeken verkopen?

Verkoop je studieboeken makkelijk en snel!

Start verkopen